ÇİKOLATA, BİSKÜVİ VE ŞEKERLEME SEKTÖRLERİNDE SOĞUTMA TÜNEL BANTLARINDA; EN UZUN ÖMÜR, EN YÜKSEK PERFORMANS!
Çikolata, bisküvi ve şekerleme sektörlerde kullanılan Polüretan bantların ana sorunlarını aşağıdaki gibi 8 maddede toplayabiliriz;
Ürünün banttan rahat ayrılamaması,
Bant hizalaması,
Uzun bantlarda mukavemet,
Minimum dönüş çapı
Aşınma ve kopmalar,
Kimyasal ve yağ dayanımı,
Kolay temizlenmesi.
Polüretan Bantlar ilk görüşte birbirlerinin aynısı gibi görünse de, içerikleri itibari ile uygulamalarda çok farklılık göstermektedir. Bir maddenin içine ne kadar katkı maddesi (boya pigmenti, koruyucu, sertleştirici-yumuşatıcı) konulursa, mekanik özellikleri o kadar bozulma eğilimi gösterir.
Firmamız bu sektörlerin en temel sorunları için özel Polüretan Bant çeşitleri ile çözüm sunmaktadır. Özel tip Polüretan Bantların başlıca özellikleri;
Özel üst yüzey dokusu,
Mukavemeti yüksek tekstil doku,
Bıçak ağzı dönüşe uygunluk (1.5 mm. – 7.5 mm.)
Yüksek ısı transfer katsayısı
Kimyasal ve yağa karşı üstün dayanım.
Özel Polüretan bant çeşitlerimiz ve daha fazlası için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.